In 2009 werd ik geïnterviewd door Nieuwsblad Nieuwsblad over het belang van de badjas en hoe mensen de manier waarop ze zich kunnen kleden kunnen veranderen om modieuzer te worden. Ik herinner me hoe mijn ogen waren water geven vanwege de enorme hoeveelheid beelden laten zien hoe mode-ontwerpers gaan voor de "sexy" look.

Ik vond het een beetje schokkend hoeveel van de tijd mensen denken dat de enige reden voor het dragen van een badjas is om sexy te zijn en niet stijlvol te zijn. Op een vergelijkbare manier dacht ik: "Hoe kun je een badjas dragen als het zo sexy is?", ik wilde meer vrouwen geïnteresseerd in het dragen van hen te krijgen en om te zien of we onze huidige manier van dragen ze te verbeteren en ze meer modieus. Ik dacht dat veel vrouwen ze dragen omdat ze het vleiend vinden, vanwege de kleur, of om andere redenen die we niet kennen en dus niet weten hoe ze ons moeten kleden om de meest modieuze look te krijgen.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik altijd nieuwsgierig ben naar het ontwerp. Ik vind ook dat deze blog is de beste manier om te leren over nieuwe ontwerpen. Maar voordat u begint te lezen over dit ontwerp, is er een goede reden om dit te doen.

Ik wil je voorstellen aan mijn vriendin, het lieve meisje dat gewoon vrienden wil zijn. Ik weet niet zeker of dit een slechte zaak of niet. Ik weet dat het internet heeft zijn aandeel van slechte mensen, en dat sommigen van hen willen profiteren van deze nieuwe relatie die ik ben in. Maar ik denk dat het een goede zaak is. Ik ben niet zo geïnteresseerd in de persoon zelf. Wat ik echt wil weten is hoe deze persoon zichzelf ziet. Ziet ze zichzelf anders dan andere vrouwen? Ik ben niet zozeer in het lichaam van deze persoon.